18 juli 2020

Fietsen met KBO Stiphout-Warande

“Het KBO fiets-team heeft het initiatief genomen om, voor de KBO leden die geïnteresseerd zijn om met de KBO fietstochten mee te fietsen, de Nieuwsbrief Fietsen met KBO te maken. In deze nieuwsbrief, die met enige regelmaat uit komt, staat steeds één knooppuntroute weergegeven met een korte beschrijving. Deze route is vóóraf door het fietsteam gereden en gecontroleerd.

Maar dat is nog niet alles, het team heeft niet stil gezeten. Er is ook een website gemaakt met de naam  Fietsen Met KBO waarin veel informatie staat over het onderwerp Fietsen, zoals tips voor onderhoud van je fiets, fietsnavigatie, en zo meer.

Als u onderstaande knop activeert komt u vanzelf op die nieuwe website en dan kunt u rustig de website bekijken.

Binnenkort ontvangt u via de mail van het KBO Fiets-team een brief. Deze brief is op deze site afgebeeld. klik hier.

Hierin kun u kenbaar maken of u geïnteresseerd bent om periodiek de nieuwsbrief Fietsen Met KBO wenst te ontvangen.”

Ga naar website Fietsen met KBO