24 augustus 2020

Sociale kaart Helmond

Het heeft even geduurd, maar vanaf 24 augustus is de nieuwe Sociale kaart Helmond voor zowel inwoners als professionals beschikbaar!

Deze kaart vervangt GuidoHelmond, waarop u mogelijk eerder informatie heeft geplaatst over uw organisatie of uw diensten. Op de nieuwe Sociale kaart – www.socialekaarthelmond.nl – staan allerlei Helmondse initiatieven rondom zorg en ondersteuning: allemaal vrij toegankelijk en gratis. Geïndiceerd aanbod staat er dus niet op. Wij hopen dat inwoners en professionals hierdoor beter gebruik maken van het vrij toegankelijke aanbod alvorens naar geïndiceerd of commercieel aanbod te grijpen om een antwoord op hun ondersteuningsvraag te vinden.

Met deze kaart kunnen inwoners en professionals – dus óók u – zelf vaak oplossingen vinden voor (hulp)vragen over bijvoorbeeld dagbesteding, activiteiten voor mantelzorgers, zelfhulpgroepen, eetpunten, hulp bij geldzaken, trainingen en cursussen en ga zo maar door.

Neem dus vooral een kijkje op www.socialekaarthelmond.nl. De kaart zal steeds aangevuld worden met initiatieven.