24 september 2020

Bloemschikken -nieuw

BLOEMSCHIKKEN

Aan de toch al grote KBO-plant is een nieuwe scheut ontstaan: bloemschikken.

In de huiskamer van de Ark worden er, onder leiding van Diny van Loon – van de Rijt, de “mooiste” bloemen geschikt.

Dit jaar zijn er drie bijeenkomsten gepland op de derde vrijdagmorgen van de maand van 10:00 uur en 12:00 uur. Kosten voor leden KBO Stiphout-Warande is € 15,– en voor niet leden € 17,50 per keer.

dus voor 16oktober, 20 november en/of 11/18 december afhankelijk van het doorgaan van de kerstmiddag.

Vindt u dit een leuke activiteit en wilt u zich aanmelden doe dat dan middels het digitaal inschrijfformulier.

klik op :Inschrijfformulier Bloemschikken

Of meldt U zich aan bij ons secretariaat. E-mail en telefoonnummer staan bovenaan bij de INFO.

Voor de eerste bijeenkomst hoeft u alleen maar een schaal mee te brengen. Voor al het andere materiaal wordt gezorgd. Evenals voor een kopje koffie of thee.