12 maart 2021

Vaccinatie? en.. Luisterlijn

Vragenuurtje over vaccinaties op maandag 15 maart, 19.00 uur

Er leven nog steeds veel vragen over de vaccinatie tegen Corona. Daarom organiseren wij op maandag 15 maart van 19.00 uur – 20.00 uur nóg een online vragenuurtje hierover. Wij doen dat in samenwerking met het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN/De Stem, AD en Catharina Ziekenhuis.

Heidi Ammerlaan, internist/infectioloog, Ed Berends, huisarts/lid van de Raad van Bestuur van SGE en Joost van der Steen, infectieverpleegkundige van GGD Brabant Zuidoost, beantwoorden al uw vragen over coronavaccinaties.

Stel uw vraag via Whatsapp: 06 – 13 38 70 32.

Zodra de link naar de website van het ED bekend is, plaatsen wij die op onze eigen website. Daarop komt de mogelijkheid om de livestream te volgen en later na te kijken. Klik daarvoor hier.

Luisterlijn heeft een nieuw nummer

Vanaf nu is de Luisterlijn bereikbaar via het nieuwe telefoonnummer 088 0767 000. Dat meldt de organisatie, die alle inwoners van Nederland emotionele ondersteuning op afstand biedt. Het nummer is dag en nacht bereikbaar voor mensen die nergens met hun verhaal terechtkunnen of behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

Reden voor de overstap naar het nieuwe telefoonnummer zijn de hoge kosten van het 0900-nummer. Op dit moment betaalt de Luisterlijn per minuut en voor elk gesprek dat binnenkomt. ‘Hoe meer we worden gebeld, hoe hoger de kosten. Op deze manier voorkomen we deze kosten’, zegt Leo Noordegraaf, directeur-bestuurder bij de Luisterlijn. Een 088-nummer is nagenoeg kosteloos voor de Luisterlijn. Voor het bellen naar het nieuwe telefoonnummer 088 0767 000 betaalt de beller – net als bij het oude telefoonnummer – geen extra kosten, alleen het normale beltarief.