10 oktober 2021

Jeu de Boulestoernooi 2021

Jeu de boules toernooi 15 september 2021

Eindelijk kon er weer iets door gaan van onze activiteiten !

15 september was het zover : gezellig samen deelnemen aan ons je jeu de boules toernooi met 34 leden.

Toen ik daar aankwam rond 12.00 uur was het even schrikken : een deel van de banen stond onder water …. Maar  Wim Verstappen en Wim Rijkers waren al bezig om het water weg te krijgen en … dat was gelukt. Ook de stoelen werden schoon en droog gemaakt. Prima werk heren !

De deelnemers kwamen druppelsgewijs binnen om zich aan te melden en rond 13.15 uur konden we beginnen met veel enthousiasme. Tussen de bedrijven door konden we onze consumptie verzilveren bij Riëtte Boertien of Ans Rijkers. Dat waren de bardames die ons keurig bedienden.

Het bleef droog en af en toe een beetje zon, ja het bleek dat we dat verdiend hadden! We hebben drie rondes gespeeld en iedereen wilde winnen ….

Hierna werden de resultaten berekend door Wim Boertien ( ja, de derde Wim !)

Het werd een spannende uitslag : 3e Wim Ederveen +17 punten, 2e  Theo Slegers +18 en 1e Nel Dammer +19 . Will. Ederveen reikte de trofee uit. Dan nog even na borrelen op deze hele geslaagde en gezellige middag.

Uiteraard een heel groot compliment aan de organisatoren en de jeu de Boulesclub voor hun organisatie.

Een heel tevreden deelnemer