25 oktober 2021

Repair Café uitgebreid

reparaties

De Repair-werkplaats is geopend

 

Met een ludieke handeling heeft Pastoor Pieter Schepers de werkplaats voor het Repair Café geopend door met een gerepareerde stofzuiger het pad naar de ingang te effenen.

 

Op donderdag 4 november aanstaande, vanaf ”s morgens 10 uur, staan de deuren van de Ark in Stiphout weer voor u open. U kunt uw defecte apparaat brengen: de medewerkers van ons repair café staan voor u klaar. Ook de koffie.

En als dan blijkt dat uw apparaat niet binnen de openingstijd kan worden gerepareerd wordt uw apparaat naar de werkplaats gebracht, aan de overkant van De Ark. Daar gaat de reparateur verder met de reparatie.

Is het apparaat klaar dan krijgt u een telefoontje om het op te halen. Dit is toch een prachtige service van ons Repair Café Stiphout/Warande.