18 januari 2023

2023 verslag van Filmbezoek

Verslag Film Zee van Tijd

 

Op zondag 15 januari zijn vijftig van onze leden naar de Film Zee van Tijd geweest. Bij binnenkomst genieten van een lekker kopje koffie/thee met een overheerlijke bonbon. Het was een hele mooie, ontroerende Nederlandse film. Het op een ware gebeurtenis gebaseerde film wist een ieder te raken. Het op de Atlantische Oceaan varende zeilboot, waarbij het vijfjarig zoontje van de zeilouders overboord sloeg en door de golven verslonden werd. Het hele leven van de ouders staat op zijn kop en heeft een verwijdering tot gevolg. In het  leven van de beide ouders, zelfs na veertig jaar, houdt hen nog iedere dag bezig. Na de film hebben nog velen van ons in de brasserie  een drankje genomen.

Wij doen ons best om over vier maanden weer een mooie film vast te leggen.

Frans van der Horst

Activiteitencommissie