15 mei 2023

Activiteiten dag inschrijven

Onze 55+ senioren gaan samen in beweging op 12 juli.

KBO Stiphout-Warande heeft al sinds een aantal jaren een zomer activiteiten middag met als doel zoveel mogelijk 55+ mensen in beweging te krijgen en daarnaast ook nog een fantastische gezellige middag te beleven met een afsluitende barbecue. Het doel van verbinden en contacten leggen in de wijk is hierbij het uitgangspunt.

 

Afgelopen jaar werd het een groot feest op sportpark Molenven. Mede door de steun van Stiphout-Vooruit werd het voor bijna 150 deelnemers een waar bewegingsfeest wat te merken was op de afsluitende barbecue.

 

Dit jaar wordt alles nog grootser door aansluiting van TTV Stiphout. Naast het  aanbod van wandelen, fietsen, Jeu de Boules en Oud Hollandse spelen en de Clinic Oldstars Walking Football wordt Oldstars tafeltennis  en Nordic Walking aan de disciplines toegevoegd . De stuurgroep heeft weer alles in elkaar gezet voor een formidabele dag van bewegen en feesten. Naast je dagelijkse beweging kun je als senior nu ook andere sporten beleven. Probeer eens Oldstar tafeltennis, Oldstar Walking football of Nordic Walking uit en schrijf je, eventueel met vrienden, in voor één van deze sporten. Je hoeft geen ervaring te hebben, de clinics worden op jouw niveau aangepast.

Door de inzet van de betreffende verenigingen, vrijwilligers en door ondersteuning van sponsoren kunnen we wat moois realiseren.

In deze zware tijden voor de senioren hebben we het inschrijfbedrag kunnen handhaven op €17 per persoon. Iedereen van 55+ kan zich inschrijven voor een activiteit met een consumptie en koffie/thee, cake en afsluitend de barbecue met de drankjes van 16:00 uur tot 18:00 uur all-in. Je hoeft dus ook geen lid van een vereniging te zijn, kom gewoon lekker meedoen.

Iedere discipline heeft een teamleider ter plekke herkenbaar aan een badge (met een lijst van alle ingeschreven mensen) die alles voor U regelt, en bij hen kunt U zich melden. Hieronder kiest U voor één discipline waaraan U graag wil meedoen. Ze staan op volgorde van het aanvangstijdstip. Teamleiders zijn herkenbaar aan hun KBO-badge (behalve bij TTV Stiphout).

  • Jeu de Boules van 13.00 tot 16.00 uur (max. 72 personen) start Jeu de Boules club. Teamleider: Nel Dammer-Lemmens
  • Fietsen in groepsverband van 13.30 tot 16.00 uur. Start Molenven. Teamleider: Frans van der Horst
  • OldStars walking football clinic van 14.00 tot 15:30 uur. Start  Molenven. Teamleider: Frans van de Kimmenade
  • OldStars Tafeltennis clinic van 14:00 tot 15:45 uur. Start TTV gebouw. Teamleider:  TTV Stiphout
  • Wandelen in groepsverband 14:30 uur .Start Molenven. Teamleider: Jan Vogels
  • Nordic Walking 14:30 uur. Start Molenven (stokken kunnen geleverd worden) Teamleider: Nelly Beetz-v.d.Vorst
  • Barbecue/ Spellen/kaarten/praten/kijken/ op sportpark Molenven vanaf 14:45 uur Teamleiders: Will. Ederveen-Ketelaars en Annelies Verhagen. In de kantine van Stiphout Vooruit is ook Freddie de Kimpe als lid van de stuurgroep behulpzaam.

 

Om alles goed te kunnen regelen graag inschrijven voor 1 juli.

Digital inschrijven voor deze geweldige dag klik hier.

ook inschrijven voor Atrium bezoek kan op dit formulier.

Meer informatie kunt u krijgen Willem Jan Verkerk (06-19336219) of Paul Willems (06-51345595) of Frans van de Kimmenade (0492 546000)