16 september 2023

Jeu de Boulestoernooi 2023

Jeu de Boulestoernooi 2023

Woensdag 23 september was weer de jaarlijkse Jeu de Boules dag van de KBO. het weer was prima, niet meer zo warm als de vorige dagen toen het meer dan 30 graden was.

Er waren 30 personen aanwezig en daarom was er een tripel team, dat betekent dat je met 3 tegen 3 speelt met ieder 2 boules in plaats van drie.

het was een gezellige middag en een leerzame middag voor sommigen die nog nooit een boulesbaan gezien hadden, laat staan gebould.

om half vijf was de uitslag, dus die drie wedstrijden gewonnen had zat in spanning wie de trofee veroverd had. Jan Vogels was derde geworden met 27 punten en no. twee was Hein Ottenheim met 30 punten en eerste was Harrie de Vries met 33 punten. hij mocht de mooie trofee in ontvangst nemen en werd tevens verzocht een stukje te schrijven voor de site. Dit heeft hij in groot gebaar natuurlijk gedelegeerd naar zijn vrouw.

Bij deze wil ik ook mijn medespelers bedanken en de mensen van de bardienst en terreincommissie. ieder jaar staan zij toch weer voor ons klaar om dit toernooi te spelen op zo’n mooi terrein.

onze verslaggevers: Maria en Harrie de Vries

voor de foto’s klik hier.