KORTE SCHILDERCURSUSSEN EN WORKSHOP

De activiteitencommissie van KBO Stiphout Warande gaat na een aantal succesvolle workshops en een schildercursus in Atelier Overhorst, Overhorst 36 te Helmond nu weer een cursus schilderen met acrylverf en 1 workshop organiseren in het atelier.

De schildercursus met acrylverf en de workshop zijn voor beginners en gevorderden.

Dit wederom onder deskundige begeleiding van lerares en kunstenares Astrid Biemans. Zij heeft 43 jaar les gegeven in tekenen, handvaardigheid en textiele werkvormen.

Wilt u meer weten over de schilderlessen kijk dan op de website van Astrid www.atelier- overhorst.nl Hier ziet u ook de foto’s van de voorgaande workshops en schilderlessen van de KBO Stiphout-Warande.

Inhoud korte cursus van 5 of 10 schilderlessen:

– Er wordt gewerkt aan verschillende thema’s met acrylverf op schilderdoek.

– Aandacht voor beknopte kleurenleer, materialen kennis en kunstbeschouwing.

– Persoonlijke begeleiding en goede resultaten.

– Iedereen werkt op zijn eigen tempo.

– Bijna iedere les is er een demonstratie van Astrid.

– Na iedere opdracht bespreken en kijken we naar elkaars werk.

– een schort kun je meenemen als bescherming

Wanneer

De cursus van 5 of 10 lessen start op maandag 3 februari en is van 13.30u-15.30u. Om 14.30u is er een korte pauze. De groep bestaat uit maximaal 10 cursisten.

Kosten cursus van 5 lessen € 60,- voor leden van KBO Stiphout Warande. Niet leden betalen € 67,50,-

Kosten cursus van 10 lessen € 115,- voor leden KBO Stiphout-Warande. Niet leden betalen € 130,-

Dit is inclusief materialen en 2 of 3 schilderdoeken en gebruik van gereedschappen.

Tevens is koffie en thee met koekje inbegrepen.

Inschrijven met digitaal inschrijfformulier.

Workshop Schilderen met acrylverf op 27 januari

Thema: 5 vereenvoudigde mensfiguren / geabstraheerde figuren

Wanneer

De workshop is op maandag van 11.00-15.00u, om 13.00u is er een lunch.

Kosten € 16,- voor KBO leden Stiphout-Warande. Niet leden betalen € 20,-

Dit is inclusief materialen ( schilderdoek, verf e.d.) en inclusief koffie, thee, soep met stokbrood.

Een schort mag je zelf meenemen, om je kleding te beschermen.

De workshop vindt doorgang bij voldoende deelname.

Inschrijven met digitaal inschrijfformulier.

astrid biemans