Muziekmiddag met het Boekelskwartierke

Op 23 oktober had de activiteitengroep weer een activiteit gepland. deze keer op zondagmiddag om meer jonge senioren de kans te geven iets van KBO Stiphout-Warande te bezoeken.

Ondanks dat onze Lindenberg de uitnodiging voor alle senioren van Stiphout-Warande niet had geplaatst zat De Smed volledig vol en moesten zelfs stoelen worden bijgeschoven. Nadat de voorzitter de loterij heeft aanbevolen met een winkelpakket geschonken door JUMBO Ralf Gijsbers als hoofdprijs en tal van prachtige prijzen bijeenvergaard door Maria Boudewijns-de Wit kon het feest beginnen. Het werd danook een waar feest met André, Jan. Mieke, ons stippentse Rianne en Thea.  Geweldige muzikanten van alle markten thuis op het toneel en met Jan als entertainer tussen de mensen in. In het Boekels "wittie"' overal wel iets op te vinden en zijn enthousiasme is binnen de kortste tijd aanstekelijk voor heel de zaal. Al lachend, blazend, mopperend, dansend daagt hij heel de zaal uit tot denken maar vooral uitbundig mee doen. heel de zaal werd een koor van jewelste. We kregen zelfs een compliment van Jan voor onze koorkwaliteit en "da wil hil wa zegge".

in de pauze werden de loten verkocht voor de loterij en die bracht maar liefst  €473,60 op en daar sprak al de tevredenheid uit bij de bezoekers. Na een fantastisch tweede deel van het optreden van het Boekelskwartierke werden de prijzen verdeeld en daarna vertrokken de mensen  zeer tevreden huiswaarts.

even nagenieten ?? wel even de 4 seconden reclame afwachten en dan advertentie overslaan.

klik https://www.youtube.com/watch?v=TLns-Jwkwg0

vervolg oldstars walking voetbal.

Voor de  Old Stars Football geïnteresseerde,

Gisteren op 22 oktober weer een leuke training gehad onder leiding van Frans van de Kimmenade, onder het oog van een aantal belangstellenden, die eerst eens wilden komen kijken.

Na het losmaken van de spieren en wat voetbaloefeningen voor het balgevoel een lekker potje gevoetbald en daarna natuurlijk in de kantine nagepraat onder het genot van een biertje.

Een bewegingsrijke en gezellige middag gehad.

Ik hoop dat onze toeschouwers er de volgende keer actief bij zullen zijn om het eens aan den lijve te ervaren hoe leuk het is om weer op het veld rond te lopen.

Zoals reeds eerder gemeld hebben we besloten de volgende sessies tijdens de thuiswedstrijden van de veteranen te doen.

Het sportpark is dan beschikbaar, waarschijnlijk hoeft niemand te werken en de kantine is open om nog na te kunnen babbelen onder het genot van een drankje .

De eerstvolgende keer is op 5 november om 16.00 uur.