PCHulp via Internet VRIJWILLIGERS CONTACT

 

Welkom bij SeniorWeb KBO Stiphout-Warande.

SeniorWeb Stiphout heeft nauwe samenwerking met KBO Stiphout-Waranda om “onze” senioren te helpen om hun digitale vaardigheid te verbeteren.

Door een te kort aan vrijwilligers is Seniorweb KBO Stiphout-Warande gaan stoppen met het organiseren van cursussen over meerdere dagen in groepsverband.

Om “onze” senioren toch te helpen met hun problemen en vragen op het gebied van computer, tablet en telefoon, gaan we op andere wijze verder.

Vanaf het jaar in 2023 kunt u tijdens de bijeenkomsten van het Repair Café in De Ark terecht met uw vragen en problemen over uw telefoon,  tablet of computer.
Een vrijwilliger met kennis is dan aanwezig om uw problemen en vragen aan te horen en eventueel te beantwoorden.

Start uw computer niet meer op, een vrijwilliger probeerd te achterhalen wat de oorzaak is kan misschien de computer weer nieuw leven in blazen.

De bijeenkomsten van Seniorwen en Repair Café in De Ark zijn: 

  • elke eerste donderdag van 14.30 tot 17.00 uur en op
  • elke derde   zaterdag   van 10.00 tot 12.30 uur.

Als het druk is, moet je even je beurt afwachten, maar om de wachtijd te veraangenamen wordt je een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Alle gegeven hulp is gratis. Je wordt steeds geholpen door deskundigen die het fijn vinden dat ze anderen met hun kennis en vaardigheden van dienst kunnen zijn. Dus … wat let je?