CURSUSAANBOD VRIJWILLIGERS CONTACT

Welkom bij SeniorWeb KBO Stiphout-Warande.

SeniorWeb Stiphout heeft nauwe samenwerking met KBO Stiphout-Waranda om “onze” senioren nog beter de kans te geven om hun digitale vaardigheid te verbeteren.

Door een te kort aan vrijwilligers gaat het Seniorweb KBO Stiphout-Warande niet meer lukken om door te gaan in de huidige vorm.
Dit heeft tot gevolg dat we genoodzaakt zijn te stoppen met het geven van cursussen in groepsverband.

Om “onze” senioren toch te helpen met hun problemen en vragen op het gebied van computer, tablet en telefoon, gaan we op andere wijze verder.

Vanaf het volgende jaar in 2023 kunt u tijdens de bijeenkomsten van het Repair Café in De Ark terecht met uw vragen en problemen.
Een vrijwilliger met kennis over computers, tablets en telefoons is dan aanwezig om uw problemen en vragen aan te horen en eventueel te beantwoorden.

Start uw computer niet meer op, een vrijwilliger kan achterhalen wat de oorzaak is en eventueel de computer weer nieuw leven in blazen.

De bijeenkomsten van Repair Café in De Ark zijn:

• elke eerste donderdag van 14.30 tot 17.00 uur en op
  • elke derde     zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur.