Wandelen met de KBO.

Sinds een tiental jaren wordt wekelijks een wandelroute van 1 uur gelopen.

Elke dinsdag klokslag 9.30 uur vertrekt een groep vanuit het gezellige ontmoetingscentrum de Ark in de Dorpsstraat van ons prachtige dorp Stiphout.

 Sinds kort is er ook een kortere wandeling mogelijk. deze groep vertrekt 15 minuten later vanaf dezelfde plaats.

Iedereen is welkom.

Bent u geen lid van de KBO, geen probleem. Wandel gezellig met ons mee, praat met de mensen om je heen en geniet van de wandeltocht. Heeft u al een aantal keren meegelopen, dan kunt u altijd nog beslissen om lid te worden van de KBO, want de KBO biedt meer dan wandelen alleen.

 

De wandelgroep treft overwegend mooi wandelweer. Het weer moet wel bar en boos zijn om de tocht niet door te laten gaan. In al die jaren is de wandeltocht hooguit drie keer niet door gegaan vanwege de slechte weersomstandigheden zoals sneeuw en ijzel.

 

Voel je vrij: Deelname is niet verplicht.

Mocht het u een keer door omstandigheden niet uitkomen om met de groep mee te lopen, dan is dat geen enkel probleem. Afmelden is niet nodig. Aanmelden trouwens ook niet. Je loopt geheel vrijblijvend mee.

Elke week loop en praat je wel gezellig met iemand anders. Iedereen heeft belangstelling voor elkaar. Zo leer je veel mensen uit je omgeving kennen. 

 

Koffie drinken in de Ark

Na de mooie wandeling in de natuur in de omgeving van Stiphout gaan we met de hele groep koffiedrinken in de Ark. Voor slechts 1 euro krijg je een heerlijk kopje koffie. Ook hier geldt weer: deelname hieraan niet verplicht. Voel je vrij.