voor inlichtingen:

e-mail:voorzitter@kbo-stiphoutwarande.nl

lief en leed zaken : Will. Ederveen 0492 534126

 

 

Zoals U ook dagelijks meemaakt gaan de maatschappelijke ontwikkelingen zo snel en de wettelijke verplichtingen breiden dagelijks zoveel uit, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Graag willen we bij KBO Stiphout-Warande  ondersteunen waar we kunnen en dus ook op het gebied van zorg willen we ons steentje kunnen bijdragen.

Hiervoor hebben we de werkgroep ” Omzien naar elkaar”.

Deze groep bezoekt nu de mensen al en we zijn uiteraard begonnen met de oudste leden van onze KBO Stiphout-Warande.  Gewoon leuke bezoeken, maar ze zijn ook olossingsgericht bezig om eventuele zaken voor de bezochte mensen op te lossen. Onze mensen weten  zelf een boel maar weten anders de juiste instanties en de juiste weg te vinden. Als U zo’n bezoekje wil hebben reageer je op de uitnodiging of vul onder het digitaal formulier in. U mag dat natuurlijk ook een ander voor U laten doen als U niet zo digitaal bent ingesteld. 

Ook als U interesse heeft om mensen te gaan bezoeken kunt U zich melden bij ons, via de mail naar de voorzitter of via het onderstaand formulier. We verwelkomen U dan bij de werkgroep Omzien naar Elkaar.

DOELSTELLING

Door al deze ontwikkelingen om ons heen, zien de mensen “door de bomen het bos niet meer” waardoor zij niet meer weten waar men naar toe moet met eventuele vragen en/of probleem of zaken waar men mee zit of graag over wil praten.

De adviesgroep zal als intermediair gaan optreden om u de juiste weg te wijzen. Ieder ouder heeft te maken met vragen, welke zeer uiteenlopend van aard kunnen zijn, bijvoorbeeld; van een druppelende kraan tot………… aan een prothese.

Wij als adviesgroep willen, naast de bezoeken,  een loket functie vervullen waar uw vragen kunnen worden gedropt en het team zal zijn uiterste best doen om de juiste contacten aan te dragen of hulp te geven.

 

Voor een hulpvraag of aanmelding vult u het aanvraagformulier in