Onze INFO van is e weer:

VAN DE VOORZITTER:

OPROEP

E-MAILDRES

Met de virusverspreiding kwam ook meteen onze nieuws verspreiding in de knel. Ook de makkelijke digitale weg werd plotseling interessant. Ook de waarde van een juist e-mailadres kwam om de hoek kijken. We stuurden namelijk de afgelasting van wat activiteiten per e-mail naar de leden. Onze maandelijkse INFO blijkt nauwelijks voldoende om de juiste berichten bij onze leden te krijgen. Een juist e-mail adres is van grote waarde voor ons. Als u pas gewisseld hebt van provider of niet zeker bent of wij het juiste e-mail adres hebben, kunt U ons dit best nog een keer mailen en dan controleren wij of dit in onze administratie juist staat vermeld. U kunt ook ons e-mail adres als veilig aanmelden dan weet U zeker dat het niet bij spam komt te staan. Dus graag een e-mail naar: e-mail : kbostiphout@gmail.com

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

VAN HET BESTUUR:

Niets is meer zeker in deze tijd en dus is een agenda opstellen onmogelijk. Elke geleding is op hun eigen manier ermee bezig en we willen allemaal eigenlijk weer beginnen, maar de werkelijkheid gebied ons om pas op de plaats te maken. Informeer bij de coördinatoren van elke geleding of iets wel doorgaat of gaat beginnen. Verschillende groepen geven de berichten al door aan de mensen die normaal met de activiteit meedoen maar zeker is zeker. Voor meerdere dingen is alles nog onzeker omdat corona blijkbaar nog niet met ons klaar is. De eetclub heeft al een eerste diner achter de rug tot grote tevredenheid van de deelnemers.

Wandelen is al gestart en de koffiemorgen in De Ark ook.

Fietsen is met een website begonnen, waar we met koppels kunnen fietsen. Zie daarvoor onze website:

Klik op deze link:

Tai Chi en Gym zijn zoekende naar mogelijkheden even als het Kienen en het Rikken en het biljarten, maar zolang het virus zijn stempel drukt is niets zeker.

De oktober festiviteiten moeten nog nader worden bekeken en overwogen moet worden wat de eventuele mogelijkheden zijn. Wat georganiseerd wordt zal strikt onder de covid-maatregelen vallen. We willen immers zuinig met onze leden omspringen. Ook de culturele bijeenkomsten liggen noodgedwongen stil als schilderen en leeskring/ kunstgeschiedenis.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Klik op afbeelding om het nieuws te downloaden.

Klik op <–

PROFITEER VAN ONS LEDEVOORDEEL:

Ons ledenvoordeel