15 mei 2023

Pathé 50+

THE METROPOLITAN OPERA (ENCORE) SEIZOEN 2022-2023

Pathé Helmond
| Tickets €17,50

 

 

DER ROSENKAVALIER (STRAUSS) | Zondag 28 mei 2023 om 11.00u

Een droomcast verzamelt zich voor Strauss’ grootse Weense komedie. Sopraan Lise Davidsen is de aristocratische Marschallin, tegenover mezzosopraan Isabel Leonard als haar minnaar, Octavian, en sopraan Erin Morley als Sophie, de mooie jongere vrouw die zijn hart steelt.

CHAMPION (BLANCHARD) | Zondag 11 juni 2023 om 11.00u

Zesvoudig Grammy Award-winnende componist Terence Blanchard brengt zijn tweede opera naar The Met nadat zijn eerste opera, Fire Shut Up in My Bones, triomfantelijk in première ging met het gezelschap in 2021.
DON GIOVANNI (MOZART) | Zondag 25 juni 2023 om 11.00u

Tony Award-winnende, Vlaamse regisseur Ivo van Hove maakt groots zijn Met-debuut met een nieuwe kijk op de tragikomedie van Mozart. Waarbij het bekende verhaal van bedrog en verdoemenis opnieuw wordt neergezet en een licht schijnt in de donkere hoeken van het verhaal en zijn personages.

DIE ZAUBERFLÖTE (MOZART) | Zondag 2 juli 2023 om 11.00u

Een van opera’s meest geliefde werken, krijgt zijn nieuwste Met-enscenering in 19 jaar – een gedurfde visie van de beroemde Engelse regisseur Simon McBurney die door The Wall Street Journal werd uitgeroepen tot ‘de beste opera productie ooit gezien van Mozart’.